Βαρουφάκης: Θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Τόνισε πάντως ότι θα το κάνει με «σφιγμένη καρδιά», ενώ επέμεινε στη δέσμευση που είχε αναλάβει τον Ιανουάριο του 2015, ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα επιστρέψει στη διεθνή του καριέρα ως καθηγητής πανεπιστημίου.

Όπως αποκάλυψε, το επόμενο συνέδριο της κίνησης DiEM 25 θα γίνει τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα και θα αποκτήσει ελληνικό όνομα, ενώ ο ίδιος θα είναι επικεφαλής της κίνησης αυτής στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βαρουφάκης, ανέφερε ότι «είναι οξυδερκής, αλλά δεν κάνει πολιτική. Απλά εκτελεί τις εντολές που έρχονται με e-mail από τις Βρυξέλλες».

Επίσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι η απειλή των Ευρωπαίων για Grexit το καλοκαίρι του 2015 ήταν μια κούφια απειλή, αλλά ακόμα κι αν γινόταν πράξη η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ