«Μη με σκέφτεστε σαν Γερμανίδα - διαφωνώ σε πολλά με την Μέρκελ» - iefimerida.gr

«Μη με σκέφτεστε σαν Γερμανίδα - διαφωνώ σε πολλά με την Μέρκελ»

Ούτε Λέμπερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εκτιμώ πάρα πολύ τους Ελληνες και πιστεύω σε αυτούς», λέει η διάσημη τραγουδίστρια Ούτε Λέμπερ (Ute Lemper) λίγες μέρες πριν τις συναυλίες της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ζητώντας να μην την δει το ελληνικό κοινό σαν τη Γερμανίδα που έρχεται στην Ελλάδα.

«Παρακαλώ, μην με σκεφτείτε σαν τη Γερμανίδα που έρχεται – δεν ζω καν στη Γερμανία. Μπορεί άλλωστε
να διαφωνώ σε πολλά με την Ανγκελα Μέρκελ», αναφέρει δηλώνοντας πως δεν μπορεί να μην συμπάσχει κανείς μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει ο απλος άνθρωπος.

«Λύσεις δεν έχω να προτείνω εγώ, όμως βλέποντας τις κοινωνίες έτσι δεν μπορεί παρά ο νους σου να είναι κοντά στον άνθρωπο», δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ενώ ανακαλεί στη μνήμη της ένα διάλογο με τον πρώην δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη πάνω στην Ακρόπολη.

«Πρέπει να ήταν περίπου πριν από δυο τρία χρόνια, όταν σε μια επίσκεψη στην Ακρόπολη θυμάμαι είχα μιλήσει για την κατάσταση και για την κρίση με τον τότε δήμαρχο. Και μου είχε πει, τότε, ότι δεν ανησυχούσε καθόλου. Το αναφέρω σήμερα αυτό, γιατί, θυμάμαι, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση».

Η Ούτε Λέμπερ θα πραγματοποιήσει τρεις παραστάσεις ως «Τζένη των Πειρατών» ερμηνεύοντας τα τραγούδια των Μπρεχτ και Βάιλ που την ανέδειξαν. Την 1η Μαρτίου θα βρεθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ενώ στις 3 &4 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ