Οι τροφές που πρέπει να αντικαταστήσεις για να χάσεις το λίπος από τα πλαϊνά σημεία της μέσης σου - iefimerida.gr

Οι τροφές που πρέπει να αντικαταστήσεις για να χάσεις το λίπος από τα πλαϊνά σημεία της μέσης σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν πιστεύετε ότι πρώτα θα παγώσει η κόλαση και ύστερα θα χάσετε τα «πλαϊνά», τότε αυτό το άρθρο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Αρκετές γυναίκες έχουν την τάση να συσσωρεύουν λίπος στην συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, δηλαδή παραπλεύρως της κοιλιάς, στα γνωστά και ως «πλαϊνά».

Πρόκειται, βλέπετε, για μια από τις πιο αντιαισθητικές και «δύσκολες» αποθήκες λίπους. Γιατί;

Επειδή κάθε φορά που θα φορέσεις στενο τζιν πρέπει να ψάξεις στο ράφι με τις φαρδιές μπλούζες αν δε θέλεις να μοιάζεις με κινούμενο βάζο λουλουδιών με τον τρόπο που το λίπος προεξέχει. Γιατί για να αποφύγεις αυτό που μόλις διάβασες, αναγκάζεσαι να αγοράζεις παντελόνια που είναι μεγάλο νούμερο προκειμένουν να κουμπώνουν στην περιφέρεια, αλλά ταυτόχρονα σού είναι φαρδιά και στα πόδια.

Διάβασε ποιες είναι οι τροφές που πρέπει να αντικαταστήσεις αν θέλεις να χάσεις το λίπος από τα πλαϊνά σημεία της κοιλιάς σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λίπος τροφές κοιλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ