Στο Μαξίμου μετακόμισε ο εξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας [pdf] - iefimerida.gr

Στο Μαξίμου μετακόμισε ο εξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας [pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δυναμικό του μεγάρου Μαξίμου εντάχθηκε πλέον και τυπικά, ο εξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας.

Η μετακίνησή του από το υπουργείο Εξωτερικών, όπου ήταν γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την «κόντρα» που είχε με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Νίκο Κοτζιά.

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η σχετική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία προβλέπει την εγκατάσταση του εξαδέλφου του στο Μαξίμου, στη θέση του προϊσταμένου του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Το Οικονομικό Γραφείο παρακολουθεί την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής και στρατηγικής στα θέματα οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης, καθώς και υποβάλλει σχετικές προτάσεις, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Οκτωβρίου ο κ. Γιώργος Τσίπρας είχε υποβάλει παραίτηση από τη θέση του στο υπουργείο Εξωτερικών. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή με απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών και ο κ. Τσίπρας διαγράφηκε από το δυναμικό του ανθρώπινου δυναμικού του υπουργείου στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε την απόφαση, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, σε μορφή PDF

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ