«Μετακομίζει» στο Μαξίμου ο εξάδελφος του Τσίπρα -Σύννεφα στις σχέσεις με τον Κοτζιά - iefimerida.gr

«Μετακομίζει» στο Μαξίμου ο εξάδελφος του Τσίπρα -Σύννεφα στις σχέσεις με τον Κοτζιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το υπουργείο Εξωτερικών στο γραφείο του πρωθυπουργού θα βρεθεί ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας.

Ο Γιώργος Τσίπρας υπηρετεί ως γ.γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο ΥΠΕΞ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μετακινηθεί στο Μαξίμου αναλαμβάνοντας διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού. Η μετακίνηση και η ανάληψη του νέου πόστου αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οσο για την αιτία της μετακίνησης, πληροφορίες θέλουν η απόφαση για απομάκρυνση από το ΥΠΕΞ του εξαδέλφου του πρωθυπουργού να ανήκει στον υπουργό Εξωτερικών, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχουν δει το φως της δημοσιοτήτας ή να έχουν εξηγηθεί επαρκώς οι λόγοι για τους οποίους ο Νίκος Κοτζιάς έλαβε αυτή την απόφαση. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο κ. Κοτζιάς είναι δυσαρεστημένος με κάποιες πρακτικές του Γιώργου Τσίπρα, τις οποίες δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο.

Άλλες πληροφορίες, πάντως, θέλουν τον Γιώργο Τσίπρα να έχει δυσαρεστηθεί με συμπεριφορές του κ. Κοτζιά και να γίνεται λόγος για ασφυκτικό έλεγχο στους εργαζομένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Τσίπρας Αλέξης Τσίπρας ΥΠΕΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ