Ραντεβού στις 16:00 στο Σύνταγμα δίνουν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Ραντεβού στις 16:00 στο Σύνταγμα δίνουν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 16:00 στο Σύνταγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο συλλαλητήριο για σήμερα το απόγευμα έχουν προγραμματίσει ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ενόψει της ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Οι εργαζόμενοι έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις τέσσερις το απόγευμα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας «στην κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος με τη διαδικασία του κατεπείγοντος».

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι «η Συγκυβέρνηση μετά την ψήφιση του νέου βάρβαρου μνημονίου που θα οδηγήσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, προωθεί με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» τους νέους αντιλαϊκούς, εφαρμοστικούς νόμους».

Η ΓΣΕΕ από την πλευρά της χαρακτηρίζει «χαριστική βολή για τους απόμαχους της εργασίας» τα υπό κατάθεση μέτρα στη Βουλή για τις νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ