Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός την Καθαρή Δευτέρα - iefimerida.gr

Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός την Καθαρή Δευτέρα

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι μετεωρολόγοι να προβλέπουν βελτιωμένο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο το τοπίο δείχνει να αλλάζει από την Κυριακή και ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός την Καθαρή Δευτέρα.
Συγκεκριμένα οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι μέχρι και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας. Όμως το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τα βόρεια, με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχψυση των ανέμων και τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν.
Την Καθαρή Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, βόρειοι άνεμοι εντάσεως 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ