Το εξτρίμ σπορ που απαρνήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για χάρη της οικογένειάς του - iefimerida.gr

Το εξτρίμ σπορ που απαρνήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για χάρη της οικογένειάς του

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι κάνουν θυσίες για την οικογένεια τους και ο πρίγκιπας Γούιλιαμ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αφησε στην άκρη το αγαπημένο του χόμπι για χάρη της Κέιτ και των παιδιών.

Μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον έχουν αποδειχθεί πιο φιλελεύθεροι σε σχέση με τους κανόνες που επιβάλλει το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά ο Δούκας του Κέιμπριτζ δεν παύει να είναι ένας σύζυγος, πατέρας και οικογενειάρχης που θέλει να είναι προστάτης τόσο για την Κέιτ, όσο και τα δύο τους (και οσονούπω 3) τους παιδιά.

Κάτι που ίσως να μην είναι ευρέως γνωστό είναι πως είχε πάθος με ένα extreme sport. Μαζί με τον αδερφό του Χάρι, μάλιστα, πήγαιναν και σε αγώνες.

Αυτό το «πάθος» παραδέχτηκε ότι έπρεπε να αφήσει στην άκρη για χάρη της οικογένειας του και για την ακρίβεια λίγο αργότερα από τον ερχομό του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013, όπου και έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ποιο ήταν αυτό;

Διάβασε ποιο είναι το «πάθος» του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα σπορ και γιατί αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ