Διώξεις για τις ουρές απόγνωσης και τις σκηνές χάους στο Αιγάλεω - iefimerida.gr

Διώξεις για τις ουρές απόγνωσης και τις σκηνές χάους στο Αιγάλεω

Διώξεις για τις ουρές απόγνωσης και τις σκηνές χάους στο Αιγάλεω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύτατες ευθύνες καταλογίζουν οι Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης κατά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αιγάλεω, για τις εικόνες τριτοκοσμικής χώρας και την απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση των επιθεωρητών οι ευθύνες βαραίνουν συγκεκριμένα πρόσωπα στο Δήμο Αιγάλεω που οδήγησαν σε μεγάλη ταλαιπωρία τους δικαιούχους, καθώς δεν εκτίμησαν σωστά τις απαιτήσεις που συνεπαγόταν η διαδικασία χορήγησης των ανωτέρω βεβαιώσεων σε τόσο μεγάλο αριθμό δικαιούχων, με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος.

Σύμφωνα με protothema.gr στην έκθεσή των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αναφέρεται πως ο Δήμαρχος Αιγάλεω θα πρέπει να ασκήσει πειθαρχικές ενέργειες κατά της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας επειδή δεν μερίμνησε για τον σχεδιασμό των απαραιτήτων ενεργειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ