Ουρές απόγνωσης και σκηνές χάους στο Αιγάλεω για μία βεβαίωση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ουρές απόγνωσης και σκηνές χάους στο Αιγάλεω για μία βεβαίωση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές ντροπής και χάους διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί έξω από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αιγάλεω, όταν εκατοντάδες πολίτες σχεδόν ποδοπατήθηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την απαραίτητη βεβαίωση για να μη χάσουν το επίδομα αναπηρίας που δικαιούνται.

Η ουρά στο κτίριο είχε αρχίσει να σχηματίζεται από τις 9 το βράδυ και στην αρχή οι πολίτες περίμεναν υπομονετικά να ανοίξει η υπηρεσία. Όταν όμως άνοιξαν οι πόρτες της υπηρεσίας έγινε ο χαμός. Όλοι προσπάθησαν να μπουν μέσα και να προμηθευτούν χαρτάκι προτεραιότητας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα και επέρριψε ευθύνες στο Δήμο, καθώς όπως δήλωσε το θέμα θα είχε λυθεί εδώ και καιρό εάν η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έστελνε τις βεβαιώσεις ταχυδρομικά, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι δήμοι.

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι του Δήμου υποστήριζαν, ότι δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για να αποστείλουν ταχυδρομικώς τις βεβαιώσεις με αποτέλεσμα η διευθύντρια της υπηρεσίας να έχει σκαρφαλώσει σε κάδο απορριμάτων για να μην ποδοπατηθεί από το πλήθος και να μπορέσει να μοιράσει τα χαρτάκια προτεραιότητας.

Μετά και την παρέμβαση του υφυπουργού, οι υπάλληλοι ενημέρωναν τους πολίτες ότι θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς η βεβαίωση, ωστόσο οι τελευταίοι δεν τους πίστευαν και δεν αποχωρούσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ