Λοβέρδος: Οσοι είπαν "Όχι", δεν δικαιούνται να νιώθουν ανακούφιση - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Οσοι είπαν "Όχι", δεν δικαιούνται να νιώθουν ανακούφιση

Λοβέρδος: «Όσοι είπαν "Όχι"
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανακουφισμένος» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, με την απόφαση του Eurogroup για το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα, ενώ παράλληλα επιτέθηκε σε όσους καταψήφισαν το Νέο Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση.

«Αυτός που είπε 'όχι' δεν δικαιούται να συμμετέχει στην αίσθηση ανακούφισης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος σημειώνοντας ότι η απόφαση δείχνει ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην πολιτική που μπορούν να σηκώσουν το φορτίο της πατρίδας στα χέρια τους». Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε «θεσμικές πονηριές» κάποιων στην Ελλάδα που καλλιέργησαν ένα διάχυτο κλίμα δυσπιστίας και καχυποψίας.

Οσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής τους τον Απρίλιο, τονίζοντας ότι η ημερομηνία θα πρέπει να συμφωνηθεί από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο ακυβερνησίας, λόγω της έλλειψης αυτοδυναμίας, σημειώνοντας με νόημα ότι «και την επομένη των εκλογών, η χώρα δε θα μείνει ακυβέρνητη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ