Απόβαση στην Αθήνα με γουρούνες για να διαμαρτυρηθούν για το νέο ΚΟΚ οι Ηρακλειώτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόβαση στην Αθήνα με γουρούνες για να διαμαρτυρηθούν για το νέο ΚΟΚ οι Ηρακλειώτες [εικόνες]

Φωτογραφία: cretapost.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμες να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, που αναχωρεί από Ηράκλειο, είναι τουλάχιστον 100 γουρούνες, οι οποίες ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για τον νέο ΚΟΚ.

«Από το Ηράκλειο φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων, για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα κάνουμε πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργος Μπαμιεδάκης.

Απόβαση στην Αθήνα με γουρούνες για να διαμαρτυρηθούν για το νέο ΚΟΚ οι Ηρακλειώτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το νομοσχέδιο για τον ΚΟΚ απαγορεύει την κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων σε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

«Αυτή η οριζόντια απαγόρευση μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Μας κλείνει τα μαγαζιά, τα σπίτια με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι. Η «γουρούνα» είναι όχημα παντός τύπου καθώς μπορεί να οδηγηθεί και από ΑμεΑ ενώ ειδικά στην Κρήτη αρκετοί αγρότες χρησιμοποιούν τις γουρούνες για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες τους», τονίζει ο κ. Μπαμιεδάκης.

Οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μηχανών, παράλληλα, θα αναφέρουν στον υπουργό και το ζήτημα της ασφάλισης των οχημάτων.

«Η Πολιτεία μας υποχρεώνει να έχουμε τα οχήματά ασφαλισμένα είτε είναι σεζόν είτε όχι. Μόνο με την παράδοση πινακίδων μπορούμε να κρατήσουμε ανασφάλιστα τα οχήματα. Αυτό όμως δημιουργεί τεράστια προβλήματα ειδικά σε κάποια νησιά που δεν έχουν εφορίες και θα πρέπει να πάνε σε άλλο νησί για να παραδώσουν τις πινακίδες», αναφέρει ακόμα ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών.

Απόβαση στην Αθήνα με γουρούνες για να διαμαρτυρηθούν για το νέο ΚΟΚ οι Ηρακλειώτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απόβαση στην Αθήνα με γουρούνες για να διαμαρτυρηθούν για το νέο ΚΟΚ οι Ηρακλειώτες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γουρούνες κοκ Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ