Στη Βουλή με διαδικασίες εξπρές οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις - iefimerida.gr

Στη Βουλή με διαδικασίες εξπρές οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις μειώσεις σε μισθούς, κύριες και επικουρικές συντάξεις έρχεται σήμερα την Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ενώ αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν θα είναι όμως μόνο το μοναδικό καθώς θα κατατεθεί και δεύτερο νομοσχέδιο, με επείγοντα χαρακτήρα, για τα εκκρεμή ζητήματα στον τομέα της Υγείας, τις νέες ρυθμίσεις για τα φάρμακα και την αναδιάρθρωση και ενοποίηση των επικουρικών ταμείων.

Εξάλλου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, αν χρειαστεί, το υπουργικό συμβούλιο, στη συνεδρίασή του την ερχόμενη Τρίτη, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να ρυθμίσει εκκρεμότητες του PSI.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ορίστηκε, στις 8 Μαρτίου αναμένεται να γίνει η δημόσια προσφορά για την ανταλλαγή των ομολόγων και στις 11 Μαρτίου να πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ