Γεννηματά κατά Καμμένου: Τη μια μέρα έβγαλαν τρομοκράτη, την άλλη θέλουν να φυλακίσουν τον διευθυντή των Νέων - iefimerida.gr

Γεννηματά κατά Καμμένου: Τη μια μέρα έβγαλαν τρομοκράτη, την άλλη θέλουν να φυλακίσουν τον διευθυντή των Νέων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, προκάλεσε η μήνυση Καμμένου κατά του διευθυντή των Νέων.

Η Φώφη Γεννηματά, εγκαλεί τον Πάνο Καμμένο ότι επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Χαρακτηρίζει δε ως συνένοχο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών. Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ