To μυστικό συστατικό που έχεις στο ψυγείο και απογειώνει το πιο απλό τοστ - iefimerida.gr

To μυστικό συστατικό που έχεις στο ψυγείο και απογειώνει το πιο απλό τοστ

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τοστ με τυρί είναι ίσως το πιο παρηγορητικό και οικείο γρήγορο φαγητό που βρίσκει κανείς σε κάθε κουζίνα.

Και ενώ στη βάση του είναι απλά ψωμί, βουτυρωμένο στο εξωτερικό, γεμισμένο με τυρί που ψήνεται μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα, πρόκειται ουσιαστικά για το ιδανικό σνακ, καθώς είναι ένα πλήρες γεύμα.

Παρά το γεγονός ότι ο κλασικός συνδυασμός ψωμιού-τυριού είναι ασυναγώνιστος με την απλότητα του, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πειραματιστεί με επιπλέον συστατικά κάποια στιγμή.

Η ντομάτα είναι ένας κοινός εισβολέας, όπως και τα μανιτάρια. Μερικοί προσθέτουν μια φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα, ενώ άλλοι το παραφουσκώνουν με αλίπαστα. Σκόρδο, μαϊντανός, λίγο τσίλι μπορούν κι αυτά να συνοδεύσουν τη λιχουδιά σας.

Ωστόσο υπάρχει ένα υλικό που βρίσκεται σε κάθε ψυγείο (και δεν πάει ο νους σας) που μπορεί να απογειώσει το απλό τοστ. Και δεν μιλάμε για το βούτυρο....

Διαβάστε για το συστατικό που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας και απογειώνει το πιο απλό τοστάκι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τοστ τυρί μαγιονέζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ