Μπαράζ Μουντιάλ 2018: Οι 11άδες του αγώνα Κροατία – Ελλάδα - iefimerida.gr

Μπαράζ Μουντιάλ 2018: Οι 11άδες του αγώνα Κροατία – Ελλάδα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα δίνει απόψε το πρώτο μεγάλο ματς των μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Κροατία.

Στους 11 παίκτες που θα παρατάξει στο κατάμεστο «Μάξιμιρ» εν όψει του αγώνα με την Κροατία κατέληξε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε τον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, χρησιμοποιώντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον Μανιάτη, ενώ ο Σάμαρης θα παίξει στον κεντρικό άξονα δίπλα στον Τζιόλη.

Αναλυτικά η βασική ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας: Καρνέζης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, με τους Μανιάτη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλου και Τζαβέλλα στην τετράδα της άμυνας. Τζιόλης και Σάμαρης τα δύο χαφ, Ζέκα και Σταφυλίδης τα εξτρέμ και ο Φορτούνης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Η 11αδα της Κροατίας με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να ξεκινά στο 4-3-3 με τους: Σούμπασιτς – Βρσάλικο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς – Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς – Πέρισιτς, Κάλινιτς, Κράμαριτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ