Βίκυ Σταμάτη: Δεν έχω ζητήσει διαζύγιο από τον Ακη, αλλά... λύση γάμου! - iefimerida.gr

Βίκυ Σταμάτη: Δεν έχω ζητήσει διαζύγιο από τον Ακη, αλλά... λύση γάμου!

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν... γρίφο απάντησε η Βίκυ Σταμάτη αναφερόμενη στην αίτηση διαζυγίου από τον Ακη Τσοχατζόπουλο την οποία κατέθεσε μέσω των δικηγόρων της.

«Σε καμία περίπτωση δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, δεν έχει γίνει το επόμενο βήμα» είπε μιλώντας στο κανάλι «Ε» και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι αποκαλεί τον Ακη Τσοχατζόπουλο «σύζυγο» ενώ είναι εν διαστάσει σύζυγός της η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «το δελτίο Τύπου μιλά για λήξη γάμου. Υπάρχει και επιχειρηματολογία επ’ αυτού» είπε.

Η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις ως προς την διαφορά των δύο, λέγοντας απλώς: «Δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω σε εσάς τίποτε για την προσωπική, συζυγική και οικογενειακή μου κατάσταση. Δεν είστε και αρμόδιοι να την κρίνετε. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

Ερωτηθείσα για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη, την ώρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, αρχικά υποστήριξε ότι δεν θυμόταν το περιστατικό. Και ας είχε πει στους ρεπόρτερ που έθιξαν το θέμα προχθές, ότι «ούτε κι εσείς ζητήσατε συγγνώμη για την εισβολή στο διαμέρισμά μου». Ωστόσο, η Βίκυ Σταμάτη τελικά δήλωσε στο «Ε»: «Δεν την εννοούσα αυτή τη χειρονομία. Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές».

Αναφορικά με τις μίζες στα εξοπλιστικά, υποστήριξε: «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος. Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ