Αυτός ο άντρας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Facebook με αυτό που «τόλμησε» να ξεστομίσει για τη σύντροφό του - iefimerida.gr

Αυτός ο άντρας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Facebook με αυτό που «τόλμησε» να ξεστομίσει για τη σύντροφό του

Facebook/ Humans of New York
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά πόσο λάθος είναι να θέλουμε να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που να μας έλκει εμφανισιακά;

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τη σελίδα Humans of New York στο Facebook, να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα πρότζεκτ του οποίου ο δημιουργός αποτυπώνει και φωτογραφίζει ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που κατοικούν στη μεγάλη πόλη, δίνοντας μια ρεαλιστική ματιά στις ζωές των άλλων οι οποίες, τελικά, μπορεί να μη διαφέρουν τόσο πολύ από τις δικές μας. Άλλες από αυτές έχουν πολύ πόνο, άλλες πολύ πόνο αλλα χαρούμενο τέλος. Σε κάθε περίπτωση συγκινούν, εμπνέουν, δίνουν ελπίδα- γι' αυτό και διαβάζονται από σχεδόν 19 εκατομμύρια followers που έχει συγκεντρώσει η σελίδα, απ' όλα τα μέρη του κόσμου .

Συνήθως συνοδεύονται από τη φωτογραφία του ατόμου που εξομολογείται ένα story της ζωής του και κάθε ποστ δέχεται χιλιάδες σχόλια συμπαράστασης, αγάπης, ταύτισης και θετικής διάθεσης.

Εκτός από την εξομολόγηση ενός άντρα που «τόλμησε» να σχολιάσει το βάρος της κοπέλας του. Και έγινε το «έλα να δεις»

Δες το ποστ που εξόργισε και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις που δέχτηκε στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Humans of New York βάρος εμφάνιση σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ