Στην τελική ευθεία οι εκλογές στην Κεντροαριστερά -«Επείγον» μήνυμα Αλιβιζάτου στα μέλη της Επιτροπής - iefimerida.gr

Στην τελική ευθεία οι εκλογές στην Κεντροαριστερά -«Επείγον» μήνυμα Αλιβιζάτου στα μέλη της Επιτροπής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διενέργεια εκλογών στην κεντροαριστερά με την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας να συντονίζει τις τελικές λεπτομέρειες και τις δοκιμές που πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσουν οι εκλογές.

Με επείγον μήνυμά του ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος ενημερώνει τα μέλη της Επιτροπής εφιστά την προσοχή για τις ημερομηνίες, αλλά και για όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά έως τις εκλογές του πρώτου και δεύτερου γύρου εάν υπάρξει.

Όπως περιγράφει στόχος είναι να προβλεφθούν όλα τα σενάρια και οι απαραίτητες δοκιμές που πρέπει να γίνουν στο σύστημα πριν ξεκινήσουν οι εκλογές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μεθαύριο Κυριακή, θα γίνει η πρώτη μερική δοκιμή του on line συστήματος, στην οποία θα συμμετέχουν 150 εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια και την επόμενη Κυριακή στις 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η γενική δοκιμή του on line συστήματος.

Στη γενική δοκιμή θα συμμετέχουν απαραίτητα και η κεντριή εφορευτική επιτροπή και σύμφωνα με το μήνυμα Αλιβιζάτου θα εξεταστούν όλα τα πιθανά σενάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλιβιζάτος Κεντροαριστερά Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ