Παπούλιας: Είναι ανέκδοτο ο Σκοπιανός Μεγαλέξανδρος - iefimerida.gr

Παπούλιας: Είναι ανέκδοτο ο Σκοπιανός Μεγαλέξανδρος

Παπούλιας: Είναι ανέκδοτο ο Σκοπιανός Μεγαλέξανδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την συνάντησή του με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Φογκ Ράσμουνσεν, καλώντας τον να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Ράσμουσεν για την στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο ζήτημα, επισημαίνοντας πως «κατανοείτε τις ευαισθησίες μας στο ζήτημα αυτό καθώς οι βόρειοι γείτονές μας τηρούν σκληρή στάση ενώ εμείς είμαστε με το χέρι απλωμένο και συμπεριφερόμαστε σαν καλοί γείτονες. Θα συνεχίσουμε σαΐτα την κατεύθυνση για να βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας».

Χαρακτήρισε, χαμογελώντας, «ανέκδοτο» την εμμονή των Σκοπίων να αλλοιώνουν τη ιστορία εμφανίζοντας τον Μεγαλέξανδρο ως «Σκοπιανό» και ζήτησε από τον Γενς Φογκ Ράσμουνσεν να βοηθήσει για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ