Οι καλύτεροι λουκουμάδες στην Αθήνα -Τραγανοί απ' έξω αφράτοι μέσα - iefimerida.gr

Οι καλύτεροι λουκουμάδες στην Αθήνα -Τραγανοί απ' έξω αφράτοι μέσα

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κανέλα ή με σοκολάτα, με σιρόπι ή και με γέμιση, οι λουκουμάδες είναι σίγουρα το γλύκισμα που φέρνει σε όλους μνήμες από την παιδική μας ηλικία.

Μπορεί να φαίνονται πολύ απλοί στην παρασκευή τους, όμως αν έχετε δοκιμάσει να τους φτιάξετε στο σπίτι θα έχετε διαπιστώσει ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.

Οι λουκουμάδες έχουν απαιτήσεις. Ζυγισμένα υλικά, χρόνο για να ξεκουραστούν και να φουσκώσουν και βύθισμα σε πολύ καυτό λάδι για να ξηροψηθούν απ' έξω αλλά να είναι αφράτοι από μέσα.

Μετά είναι και το συνοδευτικό. Το μέλι είναι ο καλύτερός τους φίλος. Αλλά πώς να αντισταθείς στην πραλίνα φουντουκιού ή στην κρέμα λεμόνι;

Αν, λοιπόν, θέλετε να τους απολαύσετε τραγανούς και ζεστούς, εμείς βρήκαμε τα μέρη στην Αθήνα που φτιάχνουν τους καλύτερους για να νιώστε και πάλι παιδιά.

Δείτε πού μπορείτε να απολαύσετε υπέροχους λουκουμάδες, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουκουμάδες Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ