Ο επιστημονικός λόγος που είναι καλύτερα να κοιμάσαι σε ένα κρύο δωμάτιο - iefimerida.gr

Ο επιστημονικός λόγος που είναι καλύτερα να κοιμάσαι σε ένα κρύο δωμάτιο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι το κρύο είναι πιο ευεργετικό από τη ζέστη το γνωρίζαμε. Αυτό που δε φανταζόμασταν είναι ότι χαρίζει και πιο ποιοτικό ύπνο.

Είστε από τους ανθρώπους που προτιμούν το κρύο από τη ζέστη; Ή που το καλοκαίρι λατρεύουν να κοιμούνται με το air-condition στο φουλ; Ή που ακόμα και το φθινόπωρο, τους αρέσει να κοιμούνται με κρύο και χοντρό πάπλωμα; Τότε σας έχουμε τέλεια νέα

Σύμφωνα με άρθρο του Dr. Christopher Winter, Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Charlottesville, η θερμοκρασία που έχει το δωμάτιο όταν πηγαίνετε για να κοιμηθείτε σε αυτό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ύπνου σας.

Αν και αυτό είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμασταν, ο Winter υποστηρίζει ότι η θερμοκρασία στο δωμάτιο πρέπει να κυμαίνεταΙ σε πολύ συγκεκριμένους βαθμούς. Από πόσο μέχρι πόσο όμως;

Διάβασε τη θερμοκρασία που πρέπει να έχει το δωμάτιο σου όταν κοιμάσαι και για ποιο λόγο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος ποιότητα ύπνου ΚΡΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ