Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρικά φορέματα στην έρημο, μαζί με τρία τσιτάχ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρικά φορέματα στην έρημο, μαζί με τρία τσιτάχ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική φωτογράφηση για το επετειακό τεύχος των 150 χρόνων του Harper's Bazaar, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, έκανε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί από τη Ναμίμπια, στέλνοντας ταυτόχρονα και μια ανοιχτή επιστολή στην οποία μιλά για το πάθος της για την άγρια ζωή αλλά και για την ευθύνη που έχει ο καθένας μας απέναντι στο περιβάλλον και τους συνανθρώπους του.

Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρικά φορέματα στην έρημο, μαζί με τρία τσιτάχ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρικά φορέματα στην έρημο, μαζί με τρία τσιτάχ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Για μένα η Ναμίμπια αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους δεσμούς της οικογένειας και της φιλίας αλλά και την προσπάθεια για την ισορροπία μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος, τόσο ζωτικής σημασίας για το μέλλον μας» έγραψε.

Στέλνοντας το μήνυμα πως «τα άγρια ζώα ανήκουν στην άγρια φύση» φωτογραφίζεται με τρία ορφανά διασωθέντα τσιτάχ, τα οποία ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της ίδιας και του ιδρύματος Shiloh Jolie-Pitt Foundation από όταν ήταν μωρά το 2015.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε σε ένα καταφύγιο άγριας φύσης στη Ναμίμπια, το N / a'an ku sê Wildlife Sanctuary, το οποίο ανήκει στους φίλους της ηθοποιού Μαρλίς και Ρούντι βαν Βούουρεν.

Το ίδρυμα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Τζολί-Πιτ. Το 2010, τέσσερα χρόναι μετά τη γέννηση της Σιλό στη Ναμίμπια, δημιούργησαν το ίδρυμα Shiloh Jolie-Pitt για να βοηθήσουν το καταφύγιο άγριων ζώων N / a'an ku sê με τις προσπάθειές του. Το ίδρυμα ονόμασε ένα από τα τσιτάχ Σιλό και η κόρη της Τζολί με τη σειρά της ονόμασε το δεύτερο Wonder από το αγαπημένο της βιβλίο ενώ ο Παξ έδωσε το όνομα Odyssey στο τρίτο.

Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρικά φορέματα στην έρημο, μαζί με τρία τσιτάχ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η μαμά των έξι παιδιών έγραψε επίσης στην ανοιχτή επιστολή της: «Οι γυναίκες αποτελούν τους φτωχότερους στον πλανήτη... όταν καταστρέφεται το περιβάλλον. Για παράδειγμα όταν καταστρέφονται τα αποθέματα ψαριών, όταν η άγρια φύση καταστρέφεται από λαθροκυνηγούς ή τα τροπικά δάση ισοπεδώνονται από τις μπουλντόζες – η φτώχεια τους βαθαίνει. Η εκπαίδευση των γυναικών και η υγεία τους είναι τα πρώτα που βάλλονται», προσθέτοντας: «Καθένας από έμας έχει τη δύναμη να επηρεάσει την καθημερινές επιλογές, για παράδειγμα, μπορούμε να δεσμευτούμε να μην αγοράζουμε ποτέ παράνομα προϊόντα άγριας πανίδας όπως το ελεφαντόδοντο και το κέρατο ρινόκερου. Μπορούμε να τερματίσουμε τη ζήτηση για άγρια ζώα που χρησιμεύουν ως κατοικίδια».

Τέλος, έγραψε: «Αν υπάρχει κάτι που μου δίδαξαν οι εμπειρίες της ζωής μου, αυτό είναι πως σε χαρακτηρίζουν μόνο αυτά που υπερασπίζεσαι και όσα καταπολεμάς. Κι όπως λένε, ποτέ δεν είσαι χαμένος αν διακρίνεις το μονοπάτι σου στον ορίζοντα».

Η Αντζελίνα Τζολί με οσκαρικά φορέματα στην έρημο, μαζί με τρία τσιτάχ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Ναμίμπια άγρια φύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ