Κυβέρνηση για το νομοσχέδιο της διόρθωσης φύλου: Νίκη της προόδου επί του σκοταδισμού - iefimerida.gr

Κυβέρνηση για το νομοσχέδιο της διόρθωσης φύλου: Νίκη της προόδου επί του σκοταδισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική αποτίμηση στη διαδικασία της έγκρισης από τη Βουλή του νομοσχεδίου για τη διόρθωση φύλου κάνει η κυβέρνηση που μιλά για νίκη της προόδου επί του σκοταδισμού.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι «με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 171 βουλευτών υπερψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο τομή, που διευρύνει την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, κατοχυρώνοντας νομοθετικά το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού φύλου».

Το Μέγαρο Μαξίμου εξαπολύει βολές εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι έμεινε εκτεθειμένη επιχειρώντας να παίξει παιχνίδια πολιτικών σκοπιμοτήτων, με αφορμή ένα ζήτημα αναγνώρισης και κατοχύρωσης ατομικών δικαιωμάτων, δείχνοντας ξεκάθαρα τη διαχωριστική γραμμή που επιχειρεί να τραβήξει στην πολιτική ατζέντα η κυβέρνηση.

Οι κυβερνητικές πηγές περιγράφουν το πολιτικό δίλημμα της εποχής: «Με την πρόοδο για μία κοινωνία του 21ου αιώνα ή με τη συντήρηση και το σκοταδισμό. Η ελληνική Βουλή σήμερα απάντησε με σαφήνεια υπέρ της προόδου».

Για όσους δεν ψήφισαν από αντιπολίτευση
Ολες οι τροπολογίες πέρασαν και επιβεβαιώθηκε κοινοβουλευτικά η ορθότητα των θέσεων της κυβέρνησης. Οσοι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια σκοπιμοτήτων πάνω σε ζητήματα ατομικών δικαιωμάτων , δηλαδή η αντιπολίτευση και εκτίθενται και αποτυγχάνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ