Πήγαν για πλαστική στη Νότια Κορέα και εγκλωβίστηκαν -Πρήστηκαν, παραμορφώθηκαν και δεν τις αναγνώριζαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Πήγαν για πλαστική στη Νότια Κορέα και εγκλωβίστηκαν -Πρήστηκαν, παραμορφώθηκαν και δεν τις αναγνώριζαν [εικόνες]

Οι τρεις κοπέλες με τα πρησμένα πρόσωπα. Πηγή φωτό: AsiaWire
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ταξίδι για τρεις γυναίκες από την Κίνα δεν πήγε όπως το περίμεναν καθώς αναγκάστηκαν να περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας. Κι αυτό γιατί είχαν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση και το πρησμένο τους πρόσωπο δεν έμοιαζε καθόλου με τις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους.

Οι μη αναγνωρίσιμες γυναίκες πέταξαν την περασμένη εβδομάδα στην Μέκκα των πλαστικών επεμβάσεων, κατά τη διάρκεια της αργίας των Χριστουγέννων στην Κίνα, σύμφωνα με το Asia Wire.

Οι τρεις φίλες, που φαίνεται να είναι γύρω στα 20, υποβλήθηκαν σε πλαστική επέμβαση και τα πρόσωπά τους ήταν τόσο πρησμένα, που φαίνονταν σαν τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι γυναίκες – τυλιγμένες με επιδέσμους στο πρόσωπο – αποκλείστηκαν από την επιβίβαση στο αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας, όπου ανακρίθηκαν από τους αξιωματικούς μετανάστευσης στον έλεγχο των διαβατηρίων.

Έδειξαν στους αξιωματούχους τα εισιτήρια και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αλλά δεν μπόρεσαν να αποδείξουν πως ήταν οι ίδιοι άνθρωποι με τις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους.

Μια φωτογραφία των κοριτσιών, που τις δείχνει με πρησμένα πρόσωπα και τα διαβατήρια στο χέρι, έγινε viral τη Δευτέρα. Συγκέντρωσε πάνω από 51.000 likes και μοιράστηκε πάνω από 23.000 φορές.

Δεν ήταν σαφές αν οι γυναίκες κατάφεραν να επιστρέψουν στη χώρα τους τη Δευτέρα.

Η Νότια Κορέα διαθέτει μια αναπτυσσόμενη και οικονομική βιομηχανία πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων που περιλαμβάνει ταξιδιωτικά πακέτα, με καλλυντικές θεραπείες και σαφάρι στην Αφρική, για τη θεραπεία τους- αν καταφέρουν φυσικά να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλαστική επέμβαση Νότια Κορέα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ