Το έξυπνο τεστ για να καταλάβεις αν όντως σου λείπει ύπνος ή είσαι απλώς κουρασμένη - iefimerida.gr

Το έξυπνο τεστ για να καταλάβεις αν όντως σου λείπει ύπνος ή είσαι απλώς κουρασμένη

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ύπνος έχει κυρίαρχο ρόλο στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και στα επίπεδα της ενέργειας σας μέσα στην ημέρα. Απ 'ότι φαίνεται όμως έχει αρχίσει να γίνεται πολυτέλεια.

Πόσες φορές έχετε ακούσει φίλους να παραπονιούνται ότι τους λείπει ύπνος ή ότι δυσκολεύονται να σηκωθούν κάθε πρωί; Μπορεί μάλιστα να είστε κι εσείς μια από αυτούς.

Προφανώς, σε κανέναν δεν αρέσει να διακόπτει τον ύπνο του για να σηκωθεί και να ανοίξει η αυλαία των υποχρεώσεων. Παρ' όλα αυτά, οι περισσότεροι είναι πολύ δύσκολο να πέσουν για ύπνο νωρίτερα ώστε να απολαύσουν περισσότερες ώρες ύπνου.

Υπάρχουν μέρες που η ώρα μπορεί να πάει 12 το βράδυ για να καθίσετε να χαλαρώσετε ή αλλες που λόγω υπερέντασης δυσκολεύεστε να αφεθείτε και να σας πάρει ο ύπνος. Σε κάθε περίπτωση, το πιθανότερο είναι πως μάλλον δεν ξεκουράζεστε όσο θα θέλατε ή έχετε ανάγκη.

Πως όμως μπορείτε να το διαπιστώσετε με βεβαιότητα; Υπάρχει τρόπος!

Το έξυπνο τεστ για να καταλάβεις αν όντως σου λείπει ύπνος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος κούραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ