Η τέχνη του κεφτέ -Tα μυστικά για να σας βγει ζουμερός και αφράτος - iefimerida.gr

Η τέχνη του κεφτέ -Tα μυστικά για να σας βγει ζουμερός και αφράτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το εθνικό μας σνακ και ένα από τα πρώτα φαγητά που συνδέσαμε με το τάπερ.

Ο τηγανητός κεφτές κάνει στόματα να ανοίγουν, μάτια να κλείνουν από απόλαυση και πιρούνια να δίνουν μάχη για τον τελευταίο. Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά του.

Τον βλέπουμε να κυκλοφορεί σε παιδικά πάρτι, αλλά και σε κυριακάτικα τραπέζια. Τρώγεται και σαν σνακ, και σαν υλικό μέσα σε σάντουιτς, αλλά και σαν κυρίως πιάτο με ρύζι ή μακαρόνια (ποιος δεν έχει νιώσει τις αισθήσεις του στα ύψη τρώγοντας μακαρόνια με κόκκινα σάλτσα και κεφτέδες;).

Ο κεφτές ή αλλιώς τα κεφτεδάκια είναι ένα από τα πιο απολαυστικά και εύκολα μας φαγητα, αλλά ταυτόχρονα κι ένα από τα πιο δύσκολα να πετύχει κανείς στην υφή.

Οι περισσότερες παραδοσιακές μαγείρισσες έχουν τα δικά τους μυστικά για να τον πετύχουν όπως ακριβώς πρέπει: τραγανό στην κρούστα, ζουμερό στο εσωτερικό. «Κλέψαμε» μερικά από αυτά για τη μέρα που θα θελήσετε να κάνετε τη δική σας ηρωική προσπάθεια.

Τα μυστικά για να σας βγουν αφράτοι οι κεφτέδες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κεφτές μαγειρική Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ