«Επιφυλακτική» η Lamda Development για την απόφαση του ΚΑΣ

Πολλές ώρες μετά την απόφαση του ΚΑΣ, που όρισε ως αρχαιολογικό χώρο έκταση 300 στρεμμάτων στον χώρο του Ελληνικού, η εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπλαση του χώρου, με την δημιουργία ξενοδοχείου, συνεδριακών χώρων, καζίνο και πολυτελών κατοικιών, αποφεύγει κάθε σχόλιο...

Σε αυτή τη φάση τηρεί στάση αναμονής. Η σιωπή της εταιρείας ερμηνεύεται ως ενδεικτική των επιφυλάξεων που διατηρεί ο επενδυτής για την απόφαση του ΚΑΣ, καθώς όπως έχει σημειώσει στο παρελθόν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, η ανάπλαση του χώρου είναι ένα ενιαίο project και οχι legoland. Εννοώντας ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις μια κατασκευή από το ένα σημείο στο άλλο... χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο όλο το σχέδιο. Στο χώρο των 300 στρεμμάτων που το ΚΑΣ όρισε ως αρχαιολογικό, σημειώνεται ότι το πλάνο της επένδυσης προβλέπει την κατασκευή πολυτελών κατοικιών.

Οι πληροφορίες από την πλευρά των επενδυτών αναφέρουν πως η εταιρεία περιμένει επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για την ακριβή απόφαση του ΚΑΣ και θα τοποθετηθεί επίσημα αργότερα, αφού είναι δεδομένο ότι κάθε τοποθέτηση προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό Lamda Development ΚΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ