Ποτάμι: Η απόφαση του ΚΑΣ θέτει την επένδυση υπό αμφισβήτηση - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η απόφαση του ΚΑΣ θέτει την επένδυση υπό αμφισβήτηση

«Η προστασία των αρχαίων που μπορεί να βρεθούν είναι αυτονόητη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Ελληνικό λειτουργούσε ως αεροδρόμιο επί δεκαετίες. Είναι αναξιοποίητο εδώ και 15 χρόνια. Και τους τελευταίους μήνες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφών κομμάτων θυμήθηκαν ότι είναι αρχαιολογικός χώρος και πιέζουν από μέσα και από έξω το ΚΑΣ για να μπλοκάρουν την επένδυση».

«Εχθές το πέτυχαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. Όπως σημειώνει, «η απόφαση του ΚΑΣ θέτει την επένδυση υπό αμφισβήτηση. Η προστασία των αρχαίων που μπορεί να βρεθούν είναι αυτονόητη. Αυτό όμως πρέπει να επιτευχθεί παράλληλα με την πρόοδο των εργασιών, όπως γίνεται πάντα με τα μεγάλα έργα (πχ. μετρό)».

«Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Να μην κλείνει το μάτι στις αναβολές και στις αναταραχές. Να μη ναυαγήσει και αυτή η μεγάλη επένδυση λόγω ιδεοληψιών και γραφειοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι ΚΑΣ ελληνικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ