Πρόταση σε Δημητρίου – Σεφερλή για το Dancing with the Stars 3 - iefimerida.gr

Πρόταση σε Δημητρίου – Σεφερλή για το Dancing with the Stars 3

Dancing With The Stars
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση να συμμετάσχουν στο Dancing with the Stars 3 έχουν δεχτεί η Άντζελα Δημητρίου και ο Μάρκος Σεφερλής με τη μεν να το σκέφτεται, και τον δε να έχει ήδη συμφωνήσει να μας δείξει τις χορευτικές τους ικανότητες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός συναντήθηκε με τον διευθυντή του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο και έδωσαν τα χέρια, ενώ η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε ότι θέλει να το σκεφτεί πρώτα πάρα πολύ καλά, πριν απαντήσει.

Στη μακροσκελή λίστα των υποψήφιων διαγωνιζόμενων βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Λάουρα Νάργες, Σπύρου Σούλη, Νικολέτας Ράλλη, Χριστίνας Λαμπίρη κ.α, ενώ στη θέση της παρουσιάστριας του σόου θα παραμείνει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σταθεροί στις θέσεις της κριτικής επιτροπής παραμένουν ο Αλέξης Κωστάλας, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ αναζητείται ο αντικαταστάτης της Έρρικας Πρεζεράκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ