Συμμαχία Τσίπρα-Λυμπερόπουλου για ψηφοθηρικούς λόγους «βλέπει» ο Αδωνις Γεωργιάδης - iefimerida.gr

Συμμαχία Τσίπρα-Λυμπερόπουλου για ψηφοθηρικούς λόγους «βλέπει» ο Αδωνις Γεωργιάδης

«Κάποιος έχει δικαίωμα να επιλέξει για το φύλο του αλλά όχι για το ταξί θα πάρει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για συνδιαλλαγή της κυβέρνησης με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, Θύμιο Λυμπερόπουλο, μίλησε νωρίτερα σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις διαδικτυακές υπηρεσίες επιλογής ταξί.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα αυτό σημειώνοντας «Ο κ. Τσίπρας έκανε στρατηγική συμμαχία με τον κ. Λυμπερόπουλο για ψηφοθηρικούς λόγους».

«Εάν ένα τέτοιο νομοσχέδιο φτάσει στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ρεζίλι καθώς στα 15 του κάποιος έχει δικαίωμα να επιλέξει για το φύλο του αλλά όχι για το ταξί θα πάρει» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Καταλονία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε «δεν υποστηρίζω τη βία αλλά θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως το δημοψήφισμα είχε κηρυχθεί παράνομο από ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Αλήθεια τι θα κάναμε εμείς ως χώρα, εάν μία ομάδα αποφάσιζε να κάνει δημοψήφισμα ανεξαρτησίας εδώ; Θα αφήναμε μία ομάδα κοιτώντας απαθείς να διαλύει τη χώρα;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ