Οι Αμερικανοί ακόμη νοσταλγούν τον Ομπάμα -Θεωρούν ανέντιμο και αποτυχημένο τον Τραμπ - iefimerida.gr

Οι Αμερικανοί ακόμη νοσταλγούν τον Ομπάμα -Θεωρούν ανέντιμο και αποτυχημένο τον Τραμπ

Οι Αμερικανοί νοσταλγούν ακόμη τον Μπαράκ Ομπάμα (Φωτογραφία: AP/ Steven Senne)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλησιάζει ένας χρόνος από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά οι πολίτες της χώρας ακόμη νοσταλγούν τον προκάτοχό του.

Το 52% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της Public Policy Polling δήλωσαν ότι εύχονται να ήταν ακόμη πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα. Στον αντίποδα, το 41% προτιμά τον Τραμπ.

Οι λόγοι που νοσταλγούν τον προηγούμενο πρόεδρο είναι διάφοροι, σύμφωνα με τον Independent. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι θεωρούν τον Τραμπ ανέντιμο και εκτιμούν ότι απέτυχε να κάνει ξανά τις ΗΠΑ μεγάλη χώρα, όπως είχε υποσχεθεί. Επίσης, δεν εγκρίνουν το γεγονός ότι αποκαλεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν ως «μικρό Rocket Man».

Αυτό όμως που κυρίως τους κάνει να νοσταλγούν τον Ομπάμα είναι το νομοσχέδιό του για την Υγεία. Πάνω από το 50% δεν εγκρίνουν τις προσπάθειες να «ξηλωθεί» αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ