Επεισόδια και στη Νομική Σχολή της Αθήνας - iefimerida.gr

Επεισόδια και στη Νομική Σχολή της Αθήνας

Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτεταμένα είναι τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά τη συνεχιζόμενη επιχείρηση εκκαθάρισης της λεωφόρου Αμαλίας οι διαδηλωτές και οι οδομαχίες μεταφέρονται προς την Καραγιώργη Σερβίας, την οδό Πανεπιστημίου και την Νομική Σχολή Αθηνών.

Νωρίτερα, στη Νομική σημειώθηκαν επεισόδια όταν άτομα που βρίσκονταν μέσα στο Ίδρυμα πέταξαν βόμβες μολότωφ εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι «απάντησαν» με χημικά.Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός καθώς το κτήριο της Νομικής τελεί υπό κατάληψη από την περασμένη Πέμπτη από ομάδες φοιτητών και πολίτες. Οι καταληψίες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι η Νομική θα είναι το «κέντρο δράσεων στο πλαίσιο του θερμού τετραημέρου και της γενικής απεργίας που θα γίνει» ενώ πολλοί αξιωματούχοι της Αστυνομίας κάνουν λόγο για «στρατηγείο της Νομικής» το οποίο θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι εύκολο να εισέλθουν σε αυτό ομάδες αναρχικών και «μπαχαλάκηδων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ