Καρατζαφέρης: «Δεν συνδιαλέγομαι με τις μαριονέτες της Μέρκελ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Δεν συνδιαλέγομαι με τις μαριονέτες της Μέρκελ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Διάλυση της Βουλής τώρα και εκλογές» ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για το παρεμπίπτον ζήτημα του κατεπείγοντος που ετέθη στην Ολομέλεια διερωτώμενος προς τον κ. Βενιζέλο «νόμιμον είναι, αλλά είναι και ηθικόν;» το να μην μπορούν να τοποθετηθούν οι βουλευτές για ένα τόσο σπουδαίο θέμα.

Ζήτησε μάλιστα να παραταθεί η διαδικασία μέχρι και αύριο «προκειμένου να στηριχθεί η Δημοκρατία που κλυδωνίζεται» και συνέστησε να μην υπάρξουν ακρότητες «σαν εκείνες που πριν λίγο είδαμε και από τον κ. Βενιζέλο και το ΚΚΕ». Αλλιώς όπως είπε να διαλυθεί τώρα η παρούσα Βουλή και να διεξαχθούν εκλογές.

Σε επόμενη παρέμβασή του - μετά την τοποθέτηση του Ευ. Βενιζέλου - ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως ο ίδιος έκανε σαφή τη θέση του στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών «όπου λάθρα μπήκε μέσα ο κ. Βενιζέλος και τον πέταξε έξω ο κ. Παπαδήμος». «Είπα ότι εγώ δεν μπορώ να συδιαλέγομαι με τις εντολές και τις οδηγίες της κας Μέρκελ, δεν μπορώ ούτε με τις μαριονέτες της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ