Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος - iefimerida.gr

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος

ΜΥΡΤΩ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Με ορμή ξεκινά η φετινή θεατρική σεζόν. Πολλές νέες παραγωγές ετοιμάζονται να σηκώσουν αυλαία, ενώ μια σειρά από επαναλήψεις της περασμένης χρονιάς, παίρνουν θέση. Το κοινό καλείται να οργανωθεί και να επιλέξει ανάμεσα σε σύγχρονο και κλασικό ρεπερτόριο, ελληνικό έργο και μουσικές παραστάσεις, κωμωδίες, μονολόγους και σκοτεινές ιστορίες.

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έφτιαξε μια νέα θεατρική παρέα και προτείνει τον «Φάρο» του Κόνορ Μακφέρσον. Μαζί με τους Αιμίλιο Χειλάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Ψαρρά και Προμηθέα Αλειφερόπουλο μοιράζονται μια παρτίδα ζωής, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από το
παρελθόν. Ο «Φάρος» που έρχεται μετά από τον «Πουπουλένιο» και τον «Θεό της Σφαγής» στο θέατρο Αθηνών, έχει την σκηνοθετική σφραγίδα του Μαρκουλάκη.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 0

«Το μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ μοιάζει να είναι γραμμένο (και) για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος και το σκηνοθετεί: Πραγματεύεται και ανιχνεύει τα όρια της ηθικής, της επιθυμίας και του έρωτα, και μέσα από τη σχέση ενός παράταιρου ζευγαριού, αμφισβητεί το απόλυτο του καλού και του κακού. Μαζί του η νεαρή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Στο θέατρο Αλμα.

Για να σωθεί μια επιχείρηση λόγω απάτης προς την εφορία, κάποιος πρέπει να πάει φυλακή, κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για να σωθούν οι υπόλοιποι. Αυτή είναι η αφετηρία του έργου «Επτά χρόνια» που βασίζεται στην ισπανική ταινία των Χοσέ Καμπέθα και Κρίστιαν Κόντι. και φέρνει στη σκηνή τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Ορφέα Αυγουστίδη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Γιώργο Χριστοδούλου, στην Αποθήκη.

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια διαφορά στην ηλικία, μια νεαρή αμερικανίδα θα συναντηθεί με έναν άντρα που είναι κολλημένος στα παλιά. Το «Heisenberg» του Σάιμον Στίβενς που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο θέατρο του Νέου Κόσμου, καταπιάνεται με τις αταίριαστες σχέσεις. Κι έχει πολλά να πει.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 1

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Με έναν τίτλο – ορόσημο, η παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής ζωντανεύει τον μύθο του «Ζορμπά». Σε θεατρική διασκευή των Ρέππα-Παπαθανασίου, ο Γρηγόρης Βαλτινός ερμηνεύει τον ήρωα του Καζαντζάκη. Μαζί του, ένας πολυμελής θίασος, ανάμεσά τους οι Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ταμίλα Κουλίεβα, Νίκος Βερλέκης. Στο Βέμπο.

«Μάλιστα κύριε» είναι ο τίτλος της παράστασης-αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα που ζωντανεύει μετά μουσικής στη σκηνή του Αλίκη. Ο Πέτρος Ζούλιας έγραψε τα κείμενα, βασισμένος στην βιογραφία του έλληνα συνθέτη από την κόρη του, και σκηνοθετεί. Η Βίκυ Σταυροπούλου παίζει τη γυναίκα του Ζαμπέτα, ενώ πρωταγωνιστούν ο Τάσος Χαλκιάς, ο Λευτέρης Ελευθερίου και πολλοί ακόμα. Η παράσταση συνδυάζει πλούσιο οπτικό υλικό και ζωντανή ορχήστρα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει μετά από πολυετή απουσία από τη σκηνή και υποδύεται τη θρυλική «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, υπογράφοντας και τη σύγχρονη απόδοση του κειμένου. Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί και τους δύο βασικούς ανδρικούς ρόλους παίζουν ο Αλκης Κούρκουλος και ο Κώστας Κόκλας. Με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Στο Παλλάς.

Κωμωδία από τις πλέον επιτυχημένες με την υπογραφή του δίδυμου Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλιάδη, οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» μεταφέρονται στο Προσκήνιο από τον Γιάννη Μπέζο. Μαζί του στον ρόλο της Ευτυχίας η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Μουσική και τραγούδια του Φοίβου Δεληβορριά.

Σύγχρονη κωμωδία, το «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο θέατρο, μετά το πρώτο ανέβασμα από τον Λευτέρη Βογιατζή. Τώρα ο τριαντάχρονος Δημήτρης Καρατζάς προτείνει τη δική του ματιά σ΄αυτό το έργο με τις τέσσερις γυναίκες που όλο μιλάνε για τον έρωτα _κι όλο τον ψάχνουν. Λυδία Φωτοπούλου, Εμιλυ Κολιναδρή, Γαλήνη Χατζηπασχάλη και Ευδοξία Ανδρουλιαδάκη. Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Στο «Παιχνίδι του δολοφόνου» ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνυπογράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο. Επηρεασμένοι από την Αγκάθα Κρίστι αλλά και τον Γιάννη Μαρή, εξιχνιάζουν τη δολοφονία ενός εφοπλιστή. Με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ελισάβετ Μουτάδη, Μιχάλη Μαρίνο κ.ά. Στο Ηβη.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 2

ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο σανίδι και ερμηνεύει τον Γκρέγκορι Σόλομον στο «Τίμημα» του Αρθουρ Μίλερ. Ενα έργο για την σύγχρονη οικογένεια ιδωμένο μέσα απο τη διένεξη δύο αδελφών για την κληρονομιά που τους άφησε ο πατέρας τους. Σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μιχαλακοπούλου. Με τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Χρήστο Σαπουντζή, Ρένια Λουιζίδου. Στο Ιλίσια.

«Καντίντ ή η Αισιοδοξία» του Βολταίρου: Ο Θωμάς Μοσχόπουλος διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθετεί ένα μεγάλο κείμενο του διαφωτιστή που παίζει με σοβαρότητα το παιχνίδι του. Ο Καντίντ είναι ο αθώος νέος που βγαίνει από την ανωριμότητα και πορεύεται προς την ενηλικίωση. Με έναν θίασο νέων ηθοποιών. Στο θέατρο Πόρτα.

Το έργο που καθιέρωσε τον Αντον Τσέχωφ, «Ο Γλάρος» ανεβαίνει μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Χουβαρδά, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με έναν εξαιρετικό θίασο και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο της Αρκάντινα. Νίκος Κουρής, Ακύλλας Καραζήσης, Δημήτρης Ημελλος, Νίκος Χατζόπουλος, Αλκηστις Πουλοπούλου, Δημήτρης Μπίτος, Σύρμω Κεκέ, Δημήρτς Παπανικολάου. Από τις πολυαναμενόμες πρεμιέρες.

Η «Λυσασμένη Γάτα» του Τενεσί Ουίλιαμς δεν χρειάζεται συστάσεις. Κορυφαίο έργο με θέμα την οικογένεια και τις παθογένειές της αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών, ανεβαίνει από τον Νικορέστη Χανιωτάκη με τη Μαρία Κίτσου, τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Ορέστη Ζιόβα. Στο Θησείον.

Στην «Προδοσία» του νομπελίστα Χάρολντ Πίντερ παρακολουθούμε την ιστορία από το τέλος προς την αρχή. Ενα ερωτικό τρίγωνο, απιστίες, προδοσίες. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάλη συνθέτουν τον θίασο που σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο «Πέερ Γκυντ» είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στο σύμπαν του Ερρίκου Ιψεν, είναι ένας αντι-ήρωας, Λυρικό και ποιητικό, με στοιχεία από την νορβηγική παράδοση, το έργο ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, οποίος και τον ερμηνεύει. Μαζί του, στον ρόλο της μητέρας του, η Στεφανία Γουλιώτη. Παίζουν η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Δημήτρης Μοθωναίος και άλλοι. Στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

«Η Αγριόπαπια» του Ιψεν ανήκει στα κορυφαία έργα του νορβηγού συγγραφέα. Ποιο είναι άραγε το πραγματικό κόστος της αλήθειας; Πόσο σημαντικά είναι τα ζωτικά μας ψεύδη; Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου. Παίζουν: Αννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Θέμης Πάνου, Γιάννης Κότσιφας, Λένα Δροσάκη, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Μπινιάρης, Σίσσυ Τουμάση. Στο Πορεία.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 3

Μια γυναίκα που διεκδικεί, που ερωτεύετεαι, που αγαπάει, που προστατεύει, που παλεύει, που χάνει, που κερδίζει: Αυτή είναι η «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο ντε Φιλίπο, και σ΄αυτή τη γυναίκα επιστρέφει η Ελένη Ράντου, στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Στον ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο, ο Γιάννης Βούρος. Στο Διάνα.

«Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν» είναι μια αφορμή για να σχολιάσει ο Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ το γερμανικό θαύμα. Βασισμένη στην ταινία, η παράσταση του Γιώργου Σκεύα φέρνει στη σκηνή τη Λένα Παπαληγούρα στον ρόλο της Μαρίας Μπράουν. Παίζουν: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Νίκος Γεωργάκης, Μάξιμος Μουμούρης, Γιάννης Νταλιάνης. Στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων Λευτέρης Βογιατζής.

Το θέατρο είναι ο φυσικός χώρος του «Αμπιγιέρ» που έγραψε ο Ρόναλντ Χάργουντ για τη σχέση ενός σαιξπηρικού ηθοποιού με τον αμπιγιέρ του. Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και ο Μάνος Βακούσης μοιράζονται τους ρόλους, σε σκηνοθσία του Μανώλη Δούνια. Στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 4

Η «Μόλυ Σουίνι», το έργο του Μπράιαν Φρίελ είναι φτιαγμένο από παράλληλους μονολόγους: Ενα τυφλό κορίτσι, αν και ξαναβρίσκει την όρασή του ύστερα από μια επέμβαση στα μάτια, επιμένει να θέλει να ζει στα σκοτάδια και την απομόνωση. Με τον Αργύρη Ξάφη, τη Δέσποινα Κούρτη και τον Δημήτρη Γεωργιάδη, σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη, στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

«Οι Δαιμονισμένοι»: Ο ρώσος σκηνοθέτης Κονσταντίν Μπογκομόλοφ επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και σκηνοθετεί το αριστούργημα του Ντοστογιέφσκι αλλά με έλληνες ηθοποιούς. Προ διετίας, που ήταν εδώ με τους «Αδελφούς Καραμάζωφ», κέρδισε το κοινό. Ανατρεπτικός, ριζοσπαστικός, απρόβλεπτος. Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

ΟΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ

Τρία χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης έπαιζαν το «Ψέμα στο Ψέμα» του Αντονι Νίλσον, στο θέατρο Μουσούρη, χαρίζοντας άπλετο γέλιο. Δέκα χρόνια μετά οι δύο ηθοποιοί επιστρέφουν με το ίδιο έργο και στο ίδιο θέατρο. Μια δυνατή κωμωδία, που σκηνοθετεί και πάλι ο Φιλιππίδης, με ήρωες δύο αστυνομικούς που πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε δυστύχημα, παραμονή Χριστουγέννων...

Τα «Εξυπνα μικρά ψέματα» του Τζόνι Ντι Πιέτρο αποτελούν τη φετινή επιλογή της Κάτιας Δανδουλάκη. Σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη και μαζί με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Δανάη Σκιάδη και τον Αλμπέρτο Φάις, όλοι μαζί προσπαθούν να διαχειριστούν την κρίση στο γάμο. Γέλιο και λεπτό χιούμορ, με φόντο την οικογένεια και τις μικρές και μεγάλες θυσίες που κάνουν οι γονείς για τα παιδιά τους.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 5

«Ηρωες»: Ο Γιάννης Φέρτης, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι τρεις βετεράνοι στρατιωτικοί που περνούν τη ζωή τους έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο και μιλούν για το παρελθόν τους. Κάπου ανάμεσα στις αναμνήσεις και στα όνειρα για το μέλλον, η ζωή τους υπενθυμίζει ότι δεν μπορούν σχεδόν ούτε να κουνηθούν. Γαλλικό έργο του Ζεράλ Σιμπλεράς, που σκηνοθετεί ο Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς. Στο Κατερίνα Βασιλάκου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ενα Hommage στον Λευτέρη Βογιταζή είναι η multimedia παράσταση που ετοιμάζεται στο θέατρο οδού Κυκλάδων από ηθοποιούς και συνεργάτες του σπουδαίου έλληνα θεατρανθρώπου. Ενας συνδυασμός αρχειακού, οπτικού και ηχητικού υλικού, με κομμάτια από παραστάσεις και αναμνήσεις. Η Αμαλία Μουτούση, η Στεφανία Γουλιώτη, η Μαρία Κεχαγιόγλου, η Μαρία Σκουλά, ο Δημήτρης Ημελλος, ο Αργύρης Πανταζάρας και πολλοί ακόμα θα δώσουν το παρών, είτε ζωντανά είτε μέσα από την οθόνη.

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ

«Η γυναίκα με τα μαύρα» είναι μια ιδιαίτερη ιστορία τρόμου, ένα παιχνίδι ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, τα φαινόμενα και τις φαντασιώσεις. Ενα ψυχολογικό θρίλερ για μια υπόθεση κληρονομιάς που οδηγεί έναν συμβολαιογράφο σε μια απομακρυσμένη έπαυλη. Με φόντο το βικτοριανό Λονδίνο ο Νίκος Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης μοιράζονται τους ρόλους, σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη. Στο Κάτια Δανδουλάκη.

Στην «Κατάρα της Ιρμα Βεπ» του Τσαρλς Λάντλαμ ο θεατής μοιάζει σαν να μπαίνει μέσα σε ένα τρενάκι του τρόμου και του χρόνου. Το έργο που συνδυάζει τη σάτιρα με την κλασική δραματουργία έχει υψηλές υποκριτικές απαιτήσεις για τους δύο ηθοοποιούς που το υπηρετούν. Με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα ο Βασίλης Χαραλαμπόπολος και ο Φάνης Μουρατίδης καλούνται να παίξουν δεκάδες ρόλους. Στο Βρετάνια.

Από τον Ζαμπέτα... στον Ντοστογιέφσκι: Ολες οι παραστάσεις που θα ανέβουν στα θέατρα της Αθήνας φέτος | iefimerida.gr 6

Μια γεύση από τις πρεμιέρες του 2018

Και το δεύτερο μισό της σεζόν κρύβει άσσους στο μανίκι του, ξεκινώντας από τον Γιώργο Κιμούλη, που για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο: Στην Κεντρική Σκηνή θα πρωταγωνιστήσει στο «Ψηλά από τη γέφυρα» του Αρθουρ Μίλερ, σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη, έχοντας στο πλαί του τη Μαρία Κεχαγιόγλου και την Ηλιάνα Μαυρομμάτη.

Τη σκυτάλη, την άνοιξη, θα πάρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Στάθης Λιβαθινός που θα σκηνοθετήσει το έργο του Σαίξπηρ «Τίμων ο Αθηναίος». Μαζί του πολλοί από τους ηθοποιούς της ομάδας του _Νίκος Καρδώνης, Βασίλης Ανδρέου, Αρης Τρουπάκης, Μαρία Σαββίδου, Δημήτρης Παπανικολάου, Χρήστος Σουγάρης, Στρατής Πανούριος, Αμαλία Τσεκούρα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου θα ερμηνεύσει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έναν από τους εμβληματικούς γυναικείους ρόλους του παγκόσμιου ρεπερτορίου: Θα είναι η Μπλανς Ντυμπουά στο «Λεωφορείον ο Πόθος» που ανεβάζει ο Μιχαήλ Μαρμαρινός με Κοβάλσκι τον Χάρη Φραγκούλη.

Ο Αρης Μπινιάρης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, μετά τους καλοκαιρινούς «Πέρσες» του Αισχύλου, συνεργάζονται για τις «Βάκχες» του Ευριπίδη. Με τη μουσική για οδηγό, η παράσταση θα ανέβει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Παίζουν: Χρήστος Λούλης, Γιώργος Γάλλος, Αννα Καλαϊτζίδου, Εύη Σαουλίδου, Αρης Μπινιάρης, Χάρης Χαραλάμπους.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Πολλές είναι οι παραστάσεις που λόγω επιτυχίας συνεχίζουν και φέτος, ξεκινώντας από τον «Αύγουστο» στο Χορν και το «Ηταν όλοι τους παιδιά μου» στο Εμπορικόν και φυσικά τη «Νίκη» που επιστρέφει στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου. Οσο για τη λίστα που έπεται και είναι μακρά, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν: «Η τάξη μας», «Στέλλα Κοιμίσου» και «Οπερέτα» στις σκηνές του Εθνικού, «Στέλλα Βιολάντη» στο Δημήτρης Χορν, «Δείπνο Ηλιθίων» στο Κάππα, «Πέτρες στις τσέπες του» στο Κιβωτός, «Το ψέμα» στο Μικρό Παλλάς, «Η Δίκη» στο Πόρτα. «Η ωραία του Πέραν» στο Νέου Κόσμου.

ΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι «Ο Πατέρας τους Αμλετ» του Μάνου Ελευθερίου στο Θησείον, ο Θανάσης Παπαγεωργίου υποδύεται τον «Μάρκο Βαμβακάρη» στη Στοά, ο Αντώνης Αντωνίου ερμηνεύει «Το συναξάρι του Ανδρέα Κορδοπάτη» στη Θεατρική Σκηνή, ο Βασίλης Παπαβασιλείου την «Ελένη» του Ρίτσου στο Τέχνης, ο Σωτήρης Χατζάκης «Το Ημερολόγιο ενός τρελού» στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η Φωτεινή Μπαξεβάνη γίνεται «Η κυρά της Ρω» στη Σφενδόνη ενώ η Ελένη Κοκκίδου γράφει τον δικό της μονόλογο «Σου φυλάξαμε μια θέση» στο Νέου Κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέατρο πρεμιέρες παραστάσεις 2017-2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ