Η Ελλάδα στο σημείο μηδέν-Το βράδυ η κρίσιμη ψηφοφορία - iefimerida.gr

Η Ελλάδα στο σημείο μηδέν-Το βράδυ η κρίσιμη ψηφοφορία

Η Ελλάδα στο σημείο μηδέν-Το βράδυ η κρίσιμη ψηφοφορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 2 το μεσημέρι θα αρχίσει η συζήτηση του μονοσχεδίου για το νέο μηνμόνιο στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η οναμαστική ψηφοφορία.

Χθες το βράδυ έγινε δεκτό κατά πλειψοηφία έγινε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και μετά από επτά ώρες συζήτησης, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την έγκριση Σχεδίων Συμβάσεων και Μνημονίου για τη μείωση του δημόσιου χρέους και τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

Πάντως παρά τις δηλώσεις των αρχηγών τους για κομματική πειθαρχία αλλά και διαγραφής τους από το κόμμα αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή, αντάρτικο φαίνεται πως στήνουν πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς όπως όλα δείχνουν περισσότεροι από 30 θα πουν «ΌΧΙ» στη νεα δανειακή σύμβαση ενώ πολλοί άλλοι κρατούν τα χαρτιά τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ