Η Κρίσι Τέιγκεν έκανε ολόκληρο Twitter άνω-κάτω για 6 μπανάνες - iefimerida.gr

Η Κρίσι Τέιγκεν έκανε ολόκληρο Twitter άνω-κάτω για 6 μπανάνες

TEIGKEN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Κρίσι Τέιγκεν και ήθελε μπανάνες. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Μία με τα καυστικά της σχόλια προς την οικογένεια Τραμπ, μια με τις τρελές της ιδέες να χορεύει πάνω σε πουεντ (ενώ δεν έχει ιδέα από μπαλέτο), το 31χρονο μοντέλο εξελίσσεται σε μια από τις πιο αστείες περσόνες του Twitter.

Και, χτες, βράδυ Πέμπτης, έκανε πάλι το «θαύμα» της.

Ας πούμε λοιπόν ότι είσαι η Κρίσι Τέιγκεν και θέλεις να φτιάξεις banana bread, αλλά στο ψυγείο σου δεν υπάρχει δείγμα από μπανάνες και δη ώριμες (που ιδανικά χρειάζεσαι για να βγει καλό το κέικ μπανάνας-όλοι το ξέρουν αυτό). Τι κάνεις;

Παίρνεις τηλέφωνο το σύζυγό σου Τζον Λέτζεντ για να φέρει επιστρέφοντας από τη δουλεια. Όχι.

Αφήνεις το μόλις 2 χρονών μωρό στο σπίτι και πας σφαίρα στο πλησιέστερο μανάβικο να πάρεις. Οπωσδήποτε όχι α. γιατί μωρό, μόνο στο σπίτι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, β. γιατί κανένα μανάβικο δεν πουλάει ώριμες, σχεδόν μαύρες, μπανάνες.

Ζητάς από κάποια γειτόνισσα. Μπααα.

Γράφεις στο Twitter που έχεις σχεδόν 8 εκ. followers ότι χρειάζεσαι 6 ώριμες μπανάνες. Σωστό.

Ακριβώς αυτό έκανε λοιπόν η σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ και μάλιστα για να δελεάσει τους καλοθελητές έδινε και μερικά «πολύτιμα αγαθά» σε αντάλλαγμα.

Δες τα tweets, διάβασε πως εξελίχθηκε η ιστορία και τι δώρα, τελικά, έδωσε σε αντάλλαγμα η Κρίσι Τέιγκεν για τις πολυπόθητες μπανάνες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίσι Τέιγκεν Kέικ ΩΡΙΜΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ