H αφοπλιστική αντίδραση αυτής της γυναίκας όταν δέχτηκε bullying για την εμφάνισή της με μαγιό - iefimerida.gr

H αφοπλιστική αντίδραση αυτής της γυναίκας όταν δέχτηκε bullying για την εμφάνισή της με μαγιό

Instagram/jacquelineadan44
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κιλά και η εμφάνιση μιας γυναικας μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού (δυστυχώς). Μόνο που αυτή η γυναίκα αποφάσισε να μην επιτρέψει σε κανέναν να καθορίσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση της.

Η Jacqueline Adan ξεκίνησε τις προσπάθειες για να χάσει κιλά πριναπό 5 χρόνια όταν «κόλλησε» στο ακυρωτικό μηχάνημα εισιτηρίου στη Ντίσνευλαντ γιατί δε χωρούσε να περάσει. Τότε ακόμα ζύγιζε 230 κιλά «Δε θυμάμαι πως έφτασα να ζυγίζω τόσα κιλά στη ζωή μου», λέει σήμερα η Ζακλίν η οποία ζυγίζει 150 κιλά λιγότερο μετά τη στροφή 180 μοιρών στη διατροφή και στον τρόπο ζωής της.

Παρά την πορεία της την οποία κατταγράφει και δείχνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για να εμπνεύσει, η Ζακλίν έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με προκλήσεις κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να χάσει βάρος.

Δίνει καθημερινή μάχη με τον εαυτό της προκειμένου να αποδεχτεί και να «αγκαλιάσει» το δέρμα της το οποίο, όπως είναι φυσικό, έχει χαλαρώσει μετά την απώλεια κιλών, να μην επιστρέψει στις προηγούμενες διατροφικές της συνήθειες, αλλά και να διαχειριστεί την αντιμετώπιση και τα σχόλια τρίτων απέναντι στην εμφάνισή της.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, έγινε αντικείμενο χλευασμού όταν εμφανίστηκε με μαγιό στην πισίνα. Η Ζακλίν, για πρώτη φορά στη ζωή της όμως, δεν επέτρεψε στα κακεντρεχή σχόλια των τρίτων να της ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Αντιθέτως, κατάφερε να μετατρέψει μια ψυχοφθόρα εμπειρία σε μια θετική στάση ζωής.

Διάβασε την ιστορία και την αντίδραση αυτής της γυναίκας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BODY SHAMING BODY POSITIVE κιλά βάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ