Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα -Ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα -Ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μεταλλωρύχων έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος στην Μεσογείων έχει προκαλέσει ήδη κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο με τις αρχές να κλείνουν και να ανοίγουν κατά διαστήματα τη λεωφόρο. Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η Μεσογείων είναι κλειστή από την Κατεχάκη έως τη Μιχαλακοπούλου.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από Αττική Οδό προς τα ΚΤΕΛ, στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)από Ιερά Οδό έως της Αττική Οδό, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμτζή, στη Μιχαλακοπούλου, την λεωφόρο Ηλιουπόλεως, στο λιμάνι του Πειραιά, στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) στο ύψος της Αλίμου και του ΣΕΦ, και Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα) στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες, και στο κέντρο της πόλης καθώς οι μεταλλωρύχοι θα πραγματοποιήσουν πορεία στα γραφεία της Eldorado, στη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Τέλος, την κατάσταση αναμένεται να επιδεινώσει η στάση εργασίας στην οποία θα προχωρήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 17:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίνηση Αθήνα μεταλλωρύχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ