Παπανδρέου: Τώρα είναι η ώρα υπευθυνότητας για όλους μας - iefimerida.gr

Παπανδρέου: Τώρα είναι η ώρα υπευθυνότητας για όλους μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα με την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου. Με δεκάδες βουλευτές να έχουν δηλώσει, να απειλούν ή να σκέπτονται να καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση, αύριο στη Βουλή, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου θα κληθεί από κορυφαία στελέχη του κόμματός του να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του σε σχέση με το μνημόνιο και να αποδείξει έμπρακτα ότι είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας και του ΠΑΣΟΚ ακόμη κι αν χρειαστεί να επιβάλλει την κομματική πειθαρχία.

Από το περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού επισημαίνεται πάντως ότι ο κ. Παπανδρέου στηρίζει την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και την προσπάθειά της και αυτό φαίνεται από τη στάση του στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η κατάσταση μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι έκρυθμη καθώς πολλοί συναρτούν τη στάση την οποία θα τηρήσουν στην αυριανή ψηφοφορία από το γενικότερο κλίμα που θα διαμορφωθεί σήμερα.

Ορισμένοι μάλιστα δεν κρύβουν ότι επιθυμούν την επιβολή κομματικής πειθαρχίας καθώς δεν είναι δυνατόν -κυρίως σε μεγάλες περιφέρειες- ορισμένοι να εμφανίζονται ότι αγωνίζονται για τα λαϊκά συμφέροντα και άλλοι ως ανάλγητοι.

Πάντως, τα κορυφαία στελέχη δεν κρύβουν την αγωνία τους και προσπαθούν να συντονίσουν τη στάση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ