Αγωνία των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ για να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας - iefimerida.gr

Αγωνία των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ για να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας

Αγωνία των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ για να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκρατήσουν την συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας της χώρας, καταβάλουν τις τελευταίες ώρες τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Στην συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πήραν μέρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης έγινε εκτενής συζήτηση για την κατάσταση στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενόψη της κρίσιμης ψηφοφορίας της Κυριακής. Η συζήτηση σε δραματικούς τόνους έγινε στη σκιά των παραιτήσεων βουλευτών όπως ο Παύλος Στασινός αλλα και δημόσιων δηλώσεων από άλλους ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση.

«Αν η δανειακή σύμβαση δεν ψηφιστεί οδηγούμαστε κατευεθείαν στη χρεοκοπία» ήταν το συμπέρασμα της συζήτησης και τα κορυφαία στελέχη συμφώνησαν να καταβάλουν προσπάθεια ώστε να παραμείνει όσο το δυνατόν πιό συμπαγής η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ενδεικτικό ότι η ατμόσφαιρα ήταν τόσο φορτισμένη από την συζήτηση για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας ώστε δεν έγινε ούτε νύξη για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. «Ας περάσει η Κυριακή ομαλά και τα λέμε από Δευτέρα αυτά» έλεγε μετά την συνάντηση ένας από τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ