Καμίνης για ηλεκτρονική ψηφοφορία: Μην προκαταλαμβάνουμε τις αποφάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου - iefimerida.gr

Καμίνης για ηλεκτρονική ψηφοφορία: Μην προκαταλαμβάνουμε τις αποφάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση στο θέμα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έκανε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, επέκρινε την Χ. Τρικούπη για τις «ημιεπίσημες διαρροές» με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δήλωνε αμετακίνητο ως προς το επίμαχο θέμα που έχει προκαλέσει εντάσεις μεταξύ Γεννηματά και Στ. Θεοδωράκη.

«Το ζήτημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση στην επεξεργασία του από την επιτροπή Αλιβιζάτου. To να προκαταβάλλεται με ημιεπίσημες ανακοινώσεις η αποτυχία της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας δεν ταιριάζει στις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνευθύνης των υποψηφίων» τόνισε ο Γ. Καμίνης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η συνέχιση της δημόσιας συζήτησης για διαδικαστικά θέματα βλάπτει τη δημοκρατική παράταξη, που για το εγχείρημα έχει ως εγγύηση το κύρος της επιτροπής Αλιβιζάτου αλλά και την ίδια την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία».

Νωρίτερα, ο Στ. Θεοδωράκης δήλωνε από την Καλαμάτα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς συμφωνεί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ