Πώς μπορείς να χάσεις βάρος ακόμα κι αν κάνεις καθιστική ζωή - iefimerida.gr

Πώς μπορείς να χάσεις βάρος ακόμα κι αν κάνεις καθιστική ζωή

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το μεταβολισμό σας να κινείτε ενώ εσείς κάθεστε;

Έχετε υπολογίσει ποτέ πόσες ώρες περνάτε την ημέρα καθιστή; Για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, η ημέρα περνάει πάνω σε καρέκλες, είτε αυτές είναι γραφείου, είτε το κάθισμα του αυτοκινήτου.

Και έπειτα, επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια μέρα-κόλαφο, το πρώτο πράγμα που θέλει κανείς είναι (πάλι) να καθίσει και να ξεκουραστεί είτε τρώγοντας κάτι comfort, είτε βλέποντας τηλεόραση, είτε χαζεύοντας στο κινητό του, είτε διαβάζοντας.

Με άλλα λόγια, αν δεν ασχολείστε επαγγελματικά με τον αθλητισμό ή δεν εργάζεστε π.χ. σέρβις που απαιτεί να είστε σε κίνηση, το πιθανότερο είναι πως περνάτε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, καθιστή. Ανθρώπινο, δε λέμε, αλλά όχι ακριβώς αποτελεσματικό, αν σκοπός σας είναι να χάσετε βάρος ή να κάνετε έναν πιο fit τρόπο ζωής. Γενικά απέχει πολλά χιλιόμετρα από αυτό που θα ονομάζαμε «υγιή τρόπο ζωής».

Tρόποι για να χάσεις βάρος ακόμα κι αν κάνεις καθιστική ζωή στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθιστική ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ