Παραιτήθηκε ο βουλευτής Αρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Αρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα ο βουλευτής Αρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός, κάτι το οποίο γνωστοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παύλος Στασινός παραιτήθηκε καθώς δεν προτίθεται να ψηφίσει τα νέα μέτρα στα οποία συμφώνησαν προχτες οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.

Η παραίτησή Στασινού έρχεται λίγη ώρα πριν τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, (στις 4 το απόγευμα) και ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή για την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης, ψήφιση που το Eurogroup έθεσε χτες ως προαπαιτούμενο για να εγκρίνει το νέο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα.

Στο ΠΑΣΟΚ, αρκετοί βουλευτές έχουν δηλώσει ήδη ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα ενώ άλλοι βουλευτές, φοβούμενοι ότι η χώρα θα οδηγηθεί στην χρεοκοπία πιέζουν τον Γιώργο Παπανδρέου να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ