Το άγνωστο superfood που σε βοηθάει να ελέγξεις το βάρος σου και σε κάνει πιο όμορφη - iefimerida.gr

Το άγνωστο superfood που σε βοηθάει να ελέγξεις το βάρος σου και σε κάνει πιο όμορφη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνοντας μια βόλτα στα καταστήματα με μπαχαρικά και βότανα, μπορείτε να διαπιστώσετε πως η αγορά διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από τροφές που ξεχωρίζουν για τις αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητές τους στον ανθρώπινο οργανισμό και αξίζουν μια θέση στη διατροφή σας, αρκεί βέβαια αυτή να είναι ισορροπημένη.

Ενώ λοιπόν κάποιες από αυτές είναι πολύ διαδεδομένες, αποφασίσαμε να σας μυήσουμε στα μυστικά μιας υπερτροφής, οι ρίζες της οποίας βρίσκονται στην Ινδία και η χρήση της οποίας γίνεται από την αρχαιότητα ακόμα, καθώς υπήρξε πάντα ένα από τα δημοφιλέστερα φυτά στον χώρο της φαρμακευτικών βοτάνων.

Πρόκειται για το φυτό που ευδοκιμεί σε πολλά τροπικά μέρη του κόσμου. Τρώγονται σχεδόν όλα τα μέρη του και οι επιστήμονες το χαρακτηρίζουν ως «δέντρο θαύμα» ή «δέντρο της ευεξίας», μιας και τα φύλλα και οι καρποί του έχουν πολλές ευεργετικές φαρμακολογικές και θρεπτικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η «άγνωστη» υπερτροφή που ελέγχει το βάρος σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπερτροφή Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ