Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής για αποτοξίνωση στο μάξιμουμ - iefimerida.gr

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής για αποτοξίνωση στο μάξιμουμ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φθινόπωρο θα πει «επανεκκίνηση». Στόχοι, αποφάσεις, νέα ξεκινήματα. Ενα καλοκαίρι έφυγε και άφησε πίσω του την ανάγκη για αλλαγή τη σεζόν που έρχεται.

Οι διακοπές ήταν η ιδανική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να χαμηλώσουμε τις αντιστάσεις μας μπροστά στους γευστικούς πειρασμούς. Βγήκαμε «εκτός προγράμματος» και το αποτέλεσμα, ίσως, σε πολλούς να φάνηκε στη ζυγαριά.

Η λέξη-κλειδί είναι η αποτοξίνωση. Μια διαδικασία ευεργετική για τον οργανισμό και για την ενδυνάμωση της άμυνάς του για τον χειμώνα που έρχεται. Η λύση δεν βρίσκεται στη δίαιτα αλλά σε μια συνολική αναθεώρηση των διατροφικών μας συνηθειών που επιβαρύνουν το σώμα μας. Αυτή οφείλει να γίνεται σταδιακά, με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στο καθημερινό μας διαιτολόγιο. Αν νιώθετε την ανάγκη να μπείτε σε πρόγραμμα, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Ρωτήσαμε τη διατροφολόγο Ζωή Γιαννακάκη, τι πρέπει να κάνουμε για να καταφέρουμε να δούμε αποτέλεσμα χωρίς στερήσεις. Η ίδια προτείνει ένα αποτοξινωτικό διατροφικό πρόγραμμα που μπορεί να μας βοηθήσει.

To διατροφικό πρόγραμμα της Ζωής Γιαννακάκη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή γυναίκα αποτοξίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ