Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί - iefimerida.gr

Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για όλους εμάς η ζωή του πριγκιπικού ζευγαριού Γουίλιαμ-Κέιτ να μας φαίνεται συντηρητική, όχι όμως και για τους Βρετανούς που έχουν μεγαλώσει με βασιλιάδες και γαλαζοαίματους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail τα χθεσινά νέα, της τρίτης εγκυμοσύνης της Μίντλετον δηλαδή, ενισχύουν την άποψη αυτή, ότι το ζευγάρι δηλαδή αμφισβητεί την αυστηρή βασιλική σύμβαση και είναι αποφασισμένοι να διαμορφώσουν τη ζωή τους ως μεσοαστοί, να ζήσουν όπως οι Μίντλετον, οι γονείς της δούκισσας του Κέιμπριτζ, οι οποίοι είναι πλούσιοι μεν, μεσοαστοί δε.

Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί | iefimerida.gr 0

Τι ακριβώς ενισχύει αυτό το επιχείρημα; Η απόφασή τους και μόνο να κάνουν τρίτο παιδί. Εκτός από την βασίλισσα Ελισάβετ η οποία έκανε τέσσερα παιδιά, κανένας άλλος από τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες δεν έχει κάνω πάνω από δυο παιδιά.

Ο Γουίλιαμ φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα της γιαγιάς του, λοιπόν, και όχι του πατέρα του, ως προς αυτό το κομμάτι. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βαδίζει στα χνάρια της γιαγιάς του... Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, γράφει η Daily Mail, θαυμάζει το διπλωματικό και ευσυνείδητο τρόπο με τον οποίο η γιαγιά του έγινε μια κυρίαρχη φιγούρα ακολουθώντας έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από εκείνον του πατέρα του.

Η βασίλισσα από την πλευρά της λέγεται ότι βλέπει στο πρόσωπο του Γουίλιαμ έναν μελλοντικό μονάρχη που θα βασιλεύει με όχι και πολύ διαφορετικό από το δικό της.

Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί | iefimerida.gr 1

«Ο Γουίλιαμ μοιάζει πολύ περισσότερο με την γιαγιά του παρά με τον πατέρα του, καθώς είναι λιγότερο θορυβώδης και υπερβολικός από ό,τι ο πρίγκιπα της Ουαλίας και αυτό είνα κάτι που προτιμά η βασίλισσα», λέει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, γράφει επίσης η βρετανική εφημερίδα, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς το ρόλο της Κέιτ στην απόφαση του ζευγαριού να αποκτήσει τρίτο παιδί. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μεγάλωσε σε μια οικογένεια με τρία παιδιά και σίγουρα η στενή σχέση με την αδελφή της Πίπα και τον αδελφό της Τζέιμς αναμφίβολα άρεσαν στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Στις αρχές του ειδυλλίου τους, ο Γουίλιαμ επισκεπτόμενος το σπίτι της οικογένειας στο Μπερκσάιρ όπου ήταν όλοι μαζί και έκανα πράγματα παρέα, ενθουσιάστηκε. Αυτός ο τρόπος ζωής ήταν άλλωστε τελείως διαφορετικός από τον τρόπο που μεγάλωσε εκείνος, με τους γονείς του να ζουν σε δυο διαφορετικά σπίτια και να κάνουν ξεχωριστές ζωές.

Η Daily Mail αναφέρεται ακόμη στο γεγονός ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σίγουρα γνώριζε και την επιθυμία της μητέρας του, όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον Κάρολο να αποκτήσου ένα τρίτο παιδί. Πίστευε ότι ένα κοριτσάκι θα βοηθούσε στην αποκατάσταση της οικογενειακής τους ευτυχίας.

Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί | iefimerida.gr 2
Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί | iefimerida.gr 3
Γιατί η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ δείχνει ότι θέλει με τον Γουίλιαμ να ζήσουν σαν μεσοαστοί | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ