Η Ελληνίδα που νίκησε τον καρκίνο δείχνει τη διπλή μαστεκτομή της για να αφυπνίσει τις γυναίκες - iefimerida.gr

Η Ελληνίδα που νίκησε τον καρκίνο δείχνει τη διπλή μαστεκτομή της για να αφυπνίσει τις γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Χριστίνα Κούκια γνωρίσαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όταν αποφάσισε να δείξει τη διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί στα Social Media.

Η νεαρή μητέρα τότε, θέλησε να «ταράξει τα νερά» του Facebook, με σκοπό να δείξει ότι ο καρκίνος δεν είναι παιχνιδάκια, κουίζ και κορδέλες στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμά της τότε ήταν ξεκάθαρο. Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να σε συναντήσει παντού, οπoιαδήποτε στιγμή και τότε πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τον νικήσεις.

Σύμμαχος ωστόσο όλων των γυναικών σε αυτή τη μάχη είναι η πρόληψη. Και αν κάτι ήθελε να περάσει τότε η Χριστίνα, μαζί και με τη δική της προσωπική ιστορία, ήταν αυτό.

Χθες η νεαρή μητέρα, ανέβασε φωτογραφία της διπλής μαστεκτομής της για να αφυπνίσει και πάλι τις γυναίκες. Η Χριστίνα εκτός από τη διπλή μαστεκτομή έκανε και υστερεκτομή.

Διαβάστε το ποστ της Χριστίνας Κούκια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΙΑ μαστεκτομή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ