Πώς ο Δήμος Αθηναίων έδιωξε του αστέγους από το Ρουφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς ο Δήμος Αθηναίων έδιωξε του αστέγους από το Ρουφ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες το βίντεο από τις προχθεσινές «επιχειρήσεις» του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να διώξει τους αστέγους που φιλοξενούσε στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ, για να διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ.

Ανάμεσα στους περίπου 80 αστέγους, που είχαν βρει καταφύγιο στο κλειστό γυμναστήριο, βρίσκονταν μία έγκυος γυναίκα και μια τραυματισμένη από τροχαίο ατύχημα, οι οποίες εκδιώχθηκαν.

Οι αντιδράσεις που είχαν προκληθεί με την δημοσιοποίηση της είδησης, στο διαδίκτυο ήταν πολλές ωστόσο ο Δήμος δεν άλλαξε τον αρχικό του σχεδιασμό. Οι υπάλληλοι του δήμου ενημέρωσαν τους άστεγους πως δεν ήταν δυνατόν να φιλοξενηθούν μέσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς είχε λήξει ο συναγερμός του δήμου Αθηναίων για την κακοκαιρία και οι χώροι που είχαν δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες τους αστέγους δεν μπορούσαν να τους φιλοξενήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ