Βουλγαράκης: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ@@@@@ δήμαρχο Αθηναίων;» - iefimerida.gr

Βουλγαράκης: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ@@@@@ δήμαρχο Αθηναίων;»

Βουλγαράκης: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ@@@@@ δήμαρχο Αθηναίων;»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτήν την δημοσίευση έχει κάνει ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook, και twitter, σχολιάζοντας την είδηση πως ο Δήμος Αθηναίων απομακρύνει αστέγους από το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές ημέρες ο Δήμος Αθηναίων είχε ανακοινώσει ότι παραχωρεί την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου για την φιλοξενία των αστέγων εν μέσω κακοκαιρίας. Τώρα απομακρύνει 80 αστέγους προκειμένου να διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ.

Όπως δημοσιεύει το 24h.gr μέσα στο κλειστό γυμναστήριο είχαν βρει κατάλυμα μία έγκυος γυναίκα και μια τραυματισμένη από τροχαίο ατύχημα, οι οποίες εκδιώχθηκαν και αυτές από τις αστυνομικές αρχές. Τα κλινοσκεπάσματα, που χρησιμοποιούσαν οι άστεγοι, τα μάζεψε ο δήμος και τα μετέφερε στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Βουλγαράκης: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ@@@@@ δήμαρχο Αθηναίων;» | iefimerida.gr 0

H δημοτική αρχή πάντως κάνει λόγο για διακριτική παρουσία της δημοτικής αστυνομίας έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και για συντονισμένη προσπάθεια δύο ιατρών και ενός κοινωνικού λειτουργού, ώστε να απομακρυνθούν οι άστεγοι με τη θέληση τους από το χώρο και το γυμναστήριο, αφού απολυμανθεί, να παραδοθεί στους αθλητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ